• Εκτύπωση

Έπιασαν 22χρονο Βούλγαρο που "έσπρωχνε" χασίς στη Λαμία - Έδινε ακόμα και σε ανήλικα (ΦΩΤΟ)



Χειροπέδες σε έξι ακόμη άτομα, που αγόρασαν ναρκωτικά από τον 22χρονο, μεταξύ των οποίων και μια 15χρονη!


ΟΙ επτά συλλήψεις έγιναν χθες στη Λαμία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στο σπίτι του 22χρονου διακινητή στη Νέα Άμπλιανη, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (29-04-2014) το απόγευμα στη Λαμία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη έξι (6) συλληφθέντες και συγκεκριμένα ένας 28χρονος ημεδαπός, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας και τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας, εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 26 και 20 ετών, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών ουσιών από τον 22χρονο.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών, έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την οικία του 22χρονου, όπου χθες το απόγευμα εντόπισαν αυτόν να εξέρχεται και να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες τους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο και στον 18χρονο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (26) γραμμαρίων, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2,8) γραμμαρίων.




Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στην οικία του 22χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (767) γραμμαρίων, την οποία ο 22χρονος είχε επιμελώς κρύψει σε υπόγεια αποθήκη της οικίας του,
· επιπλέον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5,6) γραμμαρίων,
· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
· το χρηματικό ποσό των (535) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης επτά (7) συσκευές κινητών τηλεφώνων (μία από κάθε συλληφθέντα), ως μέσα διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση της συναλλαγής των ναρκωτικών ουσιών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες (πλην της 15χρονης) θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB