• Εκτύπωση

"Αφηνιασμένος" οδηγός παρέσυρε δυο αστυνομικούς την ώρα που έβγαζαν τις πινακίδες



Τον σταμάτησαν για ένα τυπικό έλεγχο και βρέθηκαν κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του...


Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στο στην 3ο χλμ της εθνικής οδού Ιτέας – Αντιρρίου, όπου συνεργείο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποιούσε ελέγχους σε διερχόμενους οδηγούς.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και έναν 30χρονο οδηγό από χωριό της Φωκίδας και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Την ώρα που οι αστυνομικοί βεβαίωναν την παράβαση και παράλληλα προσπαθούσαν να αφαιρέσουν την μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ο 30χρονος οδηγός μπήκε ξαφνικά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει.

Αρχικά παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τον 32χρονο αστυνομικό που ήταν μπροστά και προσπαθούσε να ξεβιδώσει την πινακίδα, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε επίσης ελαφρά στα πόδια, έναν 47χρονο αστυνομικό που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τελικά τον "οξύθυμο" οδηγό κατάφεραν να ακινητοποιήσουν άλλοι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. Στον 32χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ ο 47χρονος παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία και εξήλθε σήμερα το μεσημέρι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άμφισσας και σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αντίσταση.





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB