• Εκτύπωση

Αθώος ο Απ. Γκλέτσος για την υπόθεση με τις μπάρες στα διόδια - Τι δήλωσε μετά την απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο σκαμνί κάθισε, μετά από τρία χρόνια, ο Δήμαρχος Στυλίδας για την υπόθεση με τις μπάρες στα διόδια.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αθωώθηκε, καθώς επίσης και οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, αφού όπως αποδείχτηκε στην ακροαματική διαδικασία δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά τους όταν άνοιξαν τον παράδρομο της εθνικής οδού για να μετακινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας της έδρας, αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών, Κ. Βερεκούκης, αν και ανέφερε ότι «στο ποινικό δίκαιο δεν υπάρχει η έννοια της συμβολικής κατάληψης», υπογράμμισε: «Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε φθορά, δεν προκλήθηκε καμία ζημιά, όπως κατατέθηκε, και ως εκ τούτου προτείνω την απαλλαγή όλων».

Σχολίασε, δε, το γεγονός ότι εισπράττονται διόδια ακόμη και στις περιπτώσεις που οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους από άλλους δρόμους.

«Τα ιδιαίτερα θέματα και τα ιδιαίτερα προβλήματα χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης» σημείωσε κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του ο εισαγγελέας, τονίζοντας πως «είναι αδιανόητο οι πολίτες να πληρώνουν διόδια δυο και τρεις φορές την ημέρα, ή όσες απαιτούνται για να πάνε στα χωράφια τους».

«Αυτό η εταιρεία έπρεπε να το προβλέψει» συμπλήρωσε ο κ. Βερεκούκης λίγο πριν ο πρόεδρος του δικαστηρίου Κ. Τοπαλνάκος ανακοινώσει την αθωωτική απόφαση.

« Ήθελα μόνο να εξυπηρετούνται οι δημότες μου και να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να πληρώνουν διόδια..», είπε ο Δήμαρχος στο δικαστήριο.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, ευχαρίστησε το Γιώργο Δούμα που τον υπερασπίστηκε, καθώς και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δείτε τι είπαν αμέσως μετά την απόφαση στην κάμερα του LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος και ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας.








 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB