• Εκτύπωση

Μόνο ξύλο δεν έπεσε χθες στο ΤΕΙ Στερεάς – Πάνε σήμερα στο Λοβέρδο (ΒΙΝΤΕΟ)


Έκρυθμη η κατάσταση στο ΤΕΙ Στερεάς με θύματα φοιτητές και γονείς - Κρίσιμο ραντεβού σήμερα το πρωί με τον Υπουργό για να βρεθεί λύση - Νέα συνάντηση το απόγευμα στο ΤΕΙ και επανεκτίμηση της κατάστασης, μετά το ραντεβού με το Λοβέρδο.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ στη συνέχεια:

Οι φοιτητές γέμισαν χθες το Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς για να εναντιωθούν στις αποφάσεις της Διοίκησης για αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος που συνεπάγεται και μια βδομάδα καθυστέρηση στην εξεταστική των φοιτητών η οποία έχει ξεκίνησε 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου.

Το παρόν στο Αμφιθέατρο έδωσαν, μετά από πρόσκληση πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και τοπικοί παράγοντες της της περιοχής μετά από πρόσκληση του προέδρου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ντίνος Αναστασίου που πήρε πρώτος το λόγο ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την οικονομική διαχείριση. Τα κενά σχετικά με την απόφαση αναστολής που υπήρχαν στο ακροατήριο δυστυχώς δεν καλύφθηκαν.

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση της κ. Μακρή η οποία διερωτήθηκε για πιο λόγο είμαστε σήμερα εδώ …. «για να συνδιοικήσουμε;;». Μήπως τα προβλήματα αυτής της στιγμής οφείλονται στην αδυναμία αντιμετώπισης των προβλημάτων των δύο Ιδρυμάτων και κυρίως του ΤΕΙ Χαλκίδας από την αρχή της συγχώνευσης;;;;

Το ΤΕΙ βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για άλλη μια φορά, αν κάποιοι χρησιμοποιούν την αναστολή και το μέλλον του ιδρύματος για να διεκδικήσουν την εξουσία ίσως να βρεθούμε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με την απώλεια αυτού που θεωρούμε «σίγουρο»….

Εκεί και οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί που εδώ και ένα χρόνο δίνουν το καθημερινό παρόν στις αίθουσες και διδάσκουν απλήρωτοι.

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Το ραντεβού αύριο το πρωί στην Αθήνα είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον του ΤΕΙ Στερεάς...

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την ένταση που υπήρξε σήμερα στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ:








Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB