• Εκτύπωση

Δείτε ποιος κολοσσός του διαδικτύου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λαμία



Από το πρωί δεχόμαστε τηλεφωνήματα και email για έναν "περίεργο" επισκέπτη που κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλη μας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πρόσεξαν την επίσκεψη της μεγαλύτερης εταιρίας του διαδικτύου που περνάει και από τη Λαμία για την καταγραφή και ένταξή της σε γνωστή διαδικτυακή υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργείο της Google "σκανάρει" από το πρωί τους δρόμους της πόλης καταγράφοντας εικόνες για την υπηρεσία Street View.

Η Λαμία βρίσκεται ήδη στην δημοφιλή υπηρεσία της Google (από το 2011) και απ ότι φαίνεται η εταιρία αποφάσισε να ανανεώσει την ξενάγηση του Google Street View στην πόλη μας.

Στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του LamiaReport μπορείτε να δείτε το ειδικό αυτοκίνητο της Google στην οδό Αβέρωφ.



Με το Google Street View o επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγείται εικονικά με ρεαλιστική απεικόνιση.

Το Street View περιλαμβάνεται στους online χάρτες της Google και μέσω λεπτομερών πανοραμικών φωτογραφιών από το ύψος του δρόμου, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη του Ίντερνετ να «περιηγηθεί» από τον υπολογιστή ή την «έξυπνη» συσκευή του στους κεντρικούς δρόμους, στις παραλίες και τα γραφικά στενά του νομού.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Λουκάκος, γενικός διευθυντής της Google Ελλάδας, η υπηρεσία χρησιμοποιείται από πολλούς στο εξωτερικό που θέλουν να πάρουν μια πρώτη ιδέα για τη χώρα και την περιοχή όπου σκέφτονται να κάνουν διακοπές. Κάτι που σημαίνει ότι αναδεικνύει την πλούσια φυσική ομορφιά της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Αν θέλετε να ξεναγηθείτε στην Λαμία μέσα από το Google Street View μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο (όταν φορτώσει η σελίδα πατήστε το κουμπί που βλέπετε σημειωμένο με τα κόκκινα βελάκια στην παρακάτω εικόνα).










Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB