• Εκτύπωση

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την πυρκαγιά που σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Λαμίας

 
 
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε αποθήκη που βρίσκεται σε ταράτσα κτιρίου στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία...

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν περίοικοι είδαν μαύρο πυκνό καπνό να βγαίνει από την αποθήκη του καταστήματος εκκλησιαστικών ειδών "Αφοι Χαρίλα".

Στην Π.Υ. σήμανε συναγερμός, ωστόσο η πρόσβαση στο σημείο δεν ήταν και τόσο εύκολη, λόγω αυξημένης κίνησης στο κέντρο της πόλης, αλλά και λόγω του σημείου που βρισκόταν το κατάστημα.

 


Οι φλόγες τύλιξαν γρήγορα την παλιά αποθήκη με τα εμπορεύματα, ενώ ακολούθησαν και κάποιες εκρήξεις από σπρέι ή φιάλες που υπήρχαν στο σημείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί πυροσβέστες που ήταν εκτός υπηρεσίας και βρέθηκαν τυχαία στο κέντρο της πόλης, έτρεξαν στο σημείο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους συναδέλφους τους και να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί σε διπλανά κτίρια.

Μάλιστα σε απόσταση αναπνοής υπήρχε δεξαμενή πετρελαίου και ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν σχετικά γρήγορα να ελέγξουν τη φωτιά και να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο κατάστημα έπαθε μεγάλη ζημιά και από τη φωτιά και από τα νερά που έπεσαν μέσα.

 


Χωρίς κανείς ακόμα να ξέρει τι προκάλεσε την πυρκαγιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ προηγήθηκε διακοπή ρεύματος και όταν το ρεύμα επανήλθε ακούστηκε κάποιος θόρυβος από την αποθήκη και σε λίγο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αξίζει να πούμε ότι η αστυνομία διευκόλυνε με κάθε τρόπο την Π.Υ. να έχει πρόσβαση στο σημείο, ωστόσο η πυρκαγιά ανέδειξε για άλλη μια φορά το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη με το κυκλοφοριακό και τους πεζόδρομους.

Δείτε το βίντεο και τις φώτο του LamiaReport και θα καταλάβετε τον πανικό που επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ:
 
 
  Δείτε φώτο:































 

 


 






























































































































Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB