• Εκτύπωση

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Ποτάμι η λεωφόρος Καλυβίων - Δείτε ΦΩΤΟ


Στις φωτογραφίες βλέπετε την λεωφόρο Καλυβίων, λίγο πριν διακοπεί οριστικά η κυκλοφορία, αφού μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε "ποτάμι"

Ισχυρή καταιγίδα "χτύπησε" χθες το απόγευμα τη Λαμία για ακόμη μια φορά. Οι ουρανοί άνοιξαν και για αρκετή ώρα η δυνατή βροχή που κατά διαστήματα συνοδευόταν από χαλάζι, μαζί με τους κεραυνούς και τις αστραπές δημιούργησαν ένα σκηνικό άκρως Φθινοπωρινό.

Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν, αφού τα καπάκια των φρεατίων "τίναξαν", ενώ για μια ακόμη φορά η Π.Υ. έτρεχε για αντλήσεις σε Ροδίτσα, Γαλανέικα, Παγκράτι, στο κέντρο της πόλης και σε άλλες συνοικίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε στη λεωφόρο Καλυβίων, όπου το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο και η τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία για τα Ι.Χ. και τα δίκυκλα, τα οποία για αρκετή ώρα τα προωθούσε στην οδό Φραντζή.



Στη λεωφόρο Καλυβίων επίσης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπεσε ένα δέντρο, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο γνωστό σημείο στη Ροδίτσα, όπου περνάει ο χείμαρρος του Ξηριά.

Επίσης η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο που οδηγεί από το γήπεδο προς το κάστρο της πόλης, αφού ο δρόμος σε κάποιο σημείο έπαθε καθίζηση και η στάθμη του νερού ανέβηκε επικίνδυνα.

Τέλος πάρα πολλοί κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής που τους αιφνιδίασε η ισχυρή καταιγίδα στο δρόμο, εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να κινηθούν για αρκετή ώρα.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί ότι κινδύνεψε κάποιος ή ότι υπήρξε κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα.
















Δείτε φωτογραφίες από το δρόμο που οδηγεί από το γήπεδο προς το κάστρο της πόλης:

 















 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB