• Εκτύπωση

To Όσλο προειδοποιεί ότι ισλαμιστές μαχητές κατευθύνονται στη Δύση


Με ανακοίνωσή της η νορβηγική αστυνομία προειδοποιεί ότι τζιχαντιστές μαχητές που προέρχονται από τη Συρία προελαύνουν στη Δύση -και συγκεκριμένα στη Νορβηγία

Η νορβηγική αστυνομία έκανε γνωστό ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που αποδεικνύουν πως τζιχαντιστές μαχητές από την Συρία κατευθύνοντα στην Ευρώπη και κατά πάσα πιθανότητα προς την Νορβηγία.

Με το φόβο του επικείμενου κινδύνου οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας έχουν αναπτύξει τις δυνάμεις τους σε «σημεία υψηλού κινδύνου» όπως αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, αφού σύμφωνα με την αστυνομία η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και κάνει λόγο για επίθεση τζιχαντιστών στη χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και ο επικεφαλής της αστυνομίας, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και δήλωσαν: «Έχουμε πληροφορίες ότι μαχητές από την Συρία πρόκειται να κάνουν τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία σε μερικές ημέρες. Κρατάμε ανοιχτές όλες τις πιθανότητες, θα εργαστούμε για να διαμορφώσουμε μια πιο καθαρή εικόνα της απειλής».

Η νορβηγική αστυνομία δήλωσε ότι έχει λάβει πληροφορία για επίθεση που σχεδιάζουν τρομοκράτες από τη Συρία στην Ευρώπη και η πληροφορία κάνει λόγο και για τη Νορβηγία.

Οι Νορβηγοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν ποιος ακριβώς σχεδιάζει την επίθεση, ούτε ποιοι είναι οι πιθανοί στόχοι, αλλά ούτε και τον ακριβή χρόνο της επίθεσης, διαβεβαιώνουν όμως ότι η πηγή της πληροφορίας είναι αξιόπιστη.

protothema.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB