• Εκτύπωση

Αεροπλάνο της Air Canada έκανε κύκλους πάνω από το Τελ Αβίβ ενώ έπεφταν ρουκέτες!


Νέο θρίλερ στον αέρα, ευτυχώς με θετική κατάληξη. Σε τροχιά αναμονής έμεινε ένα αεροσκάφος της Air Canada που έκανε αρκετούς κύκλους πάνω από το Τελ Αβίβ μέχρι να του δοθεί το “ΟΚ” για να προσγειωθεί.

Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Air Canada που είχε απογειωθεί από το Τορόντο αναγκάστηκε να κάνει σήμερα κύκλους πάνω από το Τελ Αβίβ περιμένοντας τη στιγμή που το αεροδρόμιο του Ισραήλ, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο ρουκετών, θα είναι ασφαλές, ανέφερε σήμερα μία εκπρόσωπος τύπου του αερομεταφορέα.

"Οκτώ χιλιόμετρα πριν από την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ σήμερα το πρωί, οι πιλότοι της πτήσης ΑC84 που είχε απογειωθεί από το Τορόντο έλαβαν την εντολή από τον πύργο ελέγχου του Ισραήλ να θέσουν το αεροσκάφος σε τροχιά αναμονής" δηλαδή να κάνουν κύκλους πάνω από την πόλη αυτή του Ισραήλ και τη Μεσόγειο, δήλωσε αυτή η εκπρόσωπος, η Ιζαμπέλ Αρτούρ.

Αυτό το μέτρο είχε ως στόχο το αεροσκάφος «να περιμένει ωσότου οι συνθήκες στον εναέριο χώρο να κριθούν ασφαλείς για την προσγείωση» επισήμανε η ίδια, η οποία διευκρίνισε πως υπήρξε μια καθυστέρηση μόνον 10 λεπτών.

Το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ ήταν ο στόχος επιθέσεων με ρουκέτες από τη Γάζα, σύμφωνα με το κείμενο με το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις επιθέσεις η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ.

Η πτήση AC84, κατά την οποία υπήρξαν οι καθυστερήσεις, ήταν η πρώτη που πραγματοποιούσε η Air Canada προς το Ισραήλ μετά την ρίψη την Τρίτη μιας ρουκέτας κοντά στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ που είχε οδηγήσει στη ματαίωση των πτήσεων από πολλές αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες.

"Η ασφάλεια των επιβατών μας και των πληρωμάτων μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση εκ του σύνεγγυς", διαβεβαίωσε η Ισαμπέλ Αρτούρ.

newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB