54ssssssssssssss

Στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας η Ολυμπιονίκης Αγγελική Καραπατάκη

  • Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2014

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το Μουσικό Σχολείο Λαμίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, θα φιλοξενήσει την Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης κα Αγγελική Καραπατάκη.

Η αργυρή Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004 θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν θα γίνει το φιλικό με τον Πανιώνιο - Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας - Πότε ξεκινάει η Football League

  • Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2014


Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Σε συνέχεια της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για αναβολή όλων των επίσημων αγώνων των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, η ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014».

Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ


Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ξεκινάει από σήμερα 1/10/2014 από τα γραφεία του συλλόγου, Πλατεία Ελευθερίας 3, 2ος όροφος.

Οι ώρες προσέλευσης είναι καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:30 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι. Οι κάτοχοι των διαρκείας για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.


 
 
 
 
 


Έναρξη του πρωταθλήματος στις 12/10





Έναρξη του πρωταθλήματος της Football League την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 αποφάσισε η Football League μετά τη σημερινή της συνεδρίαση το μεσημέρι. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και μετά από 6 αγωνιστικές θα συνεδριάσουν εκ νέου για να διαπιστωθεί αν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις. Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE  ΟΠΑΠ αποφάσισε  ομόφωνα την  έναρξη του Πρωταθλήματος  για την Κυριακή  12 Οκτωβρίου 2014.
 
Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος  για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE
 
Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της  FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού."



Τένις ΦΟΑ: Πρωτιές στο Ενωσιακό πρωτάθλημα για Δημήτρη Τερτίγκα και Ιωάννα Κουτσούμπα

  • Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγή σκηνικού των επιτυχιών είχαμε στο 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3. Το εν λόγω πρωτάθλημα της Ε’ Ένωσης φιλοξενήθηκε στην Νίκαια της Λάρισας με διοργανωτή τον ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Αγόρια 14 ο αθλητής μας ΤΕΡΤΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ σήκωσε την κούπα κερδίζοντας στον τελικό τον ΡΟΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) με σκορ 6/2 6/1.

Στο βάθρο της 1ης θέσης ανέβηκε για πρώτη φορά η μικρή 12αρα μας ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ η οποία παίζοντας εκπληκτικό τένις κέρδισε στον τελικό την ΚΙΤΣΗ ΑΘΗΝΑ (ΣΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ) με σκορ 6/4 6/4.

Την 3η θέση στην κατηγορία Αγόρια 12 κατέλαβε και ο μικρός 12αρης ΚΟΥΤΣΟΧΙΩΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ χάνοντας στα ημιτελικά από τον ΔΕΔΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) με σκορ 6/1 6/2.
Οι ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΑ και ΒΛΑΧΟΥ ΛΥΔΙΑ παίζοντας στην πιο πάνω κατηγορία Κορίτσια 14 δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν μιας και η κλήρωση τις έφερε αντιμέτωπες με πολύ καλές 14αρες αθλήτριες.

Όλα τα αποτελέσματα και τα ταμπλό αναλυτικά μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site της Ε Ένωσης http://www.eesake.gr

Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB