Προφυλακιστέο το "σατανικό ζευγάρι" για το έγκλημα στην Αρκίτσα (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 09:16 Προφυλακιστέο το "σατανικό ζευγάρι" για το έγκλημα στην Αρκίτσα (BINTEO)

Μαραθώνια η απολογία τους σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα για τις κακουργηματικές πράξεις που κατηγορούνται και τους στέλνουν στον Κορυδαλλό. «Γιατί να τον σκοτώσω; Δεν είχα κάποιο λόγο…», φέρεται να είπε στην απολογία της η πρώην σύντροφος του θύματος.

Έφτασε σχεδόν τις 10 ώρες η απολογία του 56χρονου και της 46χρονης από την Αταλάντη που συνελήφθησαν για τη δολοφονία τον περασμένο Ιανουάριο του 55χρονου Γερμανού κυνηγού σε περιοχή της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με την δικογραφία αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές πράξεις, ο μεν άνδρας της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η δε γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Από την πολύμηνη δουλειά των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί πάρα πολλά στοιχεία, ανάμεσά τους τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κινήσεις λογαριασμών που είχε το θύμα στην Ελβετία, καθώς και ομολογίες, που «έκαιγαν» το σατανικό ζεύγος το οποίο φέρεται να είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα του Γερμανού. Η δολοφονία μάλιστα περιγράφεται κι ως ιδιαίτερα σκληρή και από την ιατροδικαστική έκθεση που έκανε λόγο για σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό του θύματος.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν μπόρεσαν να τα αντικρούσουν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών που με ομόφωνη απόφαση, τους έκριναν προφυλακιστέους έως ότου οριστεί η τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport διατάχθηκε η μεταγωγή τους στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Δείτε βίντεο με την έξοδο από τα δικαστήρια Λαμίας.

Για πάρα πολά κενά στην υπόθεση έκαναν λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν αποδείχτηκε ότι υπάρχει κίνητρο, ούτε DNA, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο. Το μόνο νέο στοιχείο, όπως είπαν, ήταν η συμπληρωματική κατάθεση φίλης των κατηγορουμένων η οποία υποστήριξε ότι της είχαν ζητήσει άλλοθι.

«Η δικογραφία "μπάζει" από παντού. Κάποιοι βιάστηκαν....», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Κρούπης.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις των συνηγόρων, Απόστολου Λύτρα, Δημήτρη Κρούπη και Δήμητρας Παπαθεοδώρου.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή τους στα Δικαστήρια στις 10:00' το πρωί:

Θυμηθείτε και τα όσα είπε στις κάμερες ο αδελφός του 56χρονου:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση