Φθιώτιδα: Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 22:48 Φθιώτιδα: Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι

Ο χιονιάς έφτασε και στη Φθιώτιδα - Χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Πολύ νωρίτερα από τις προβλέψεις, έφτασε το χιόνι στη Φθιώτιδα με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να έχουν πιάσει δουλειά στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στο «16» προς Δομοκό, στη Ράχη Τυμφρηστού και στον δρόμο προς Μπράλο.

Προς το παρόν σύμφωνα με τον αρμόδιο Πολιτικής Προστασίας Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, τα μηχανήματα ενεργούν με αλάτι, καθώς δεν έχει προλάβει να πιάσει χιόνι ο δρόμος, ωστόσο η νύχτα είναι μεγάλη και τα φαινόμενα πίσω και απειλούν…

Οι πρώτες νιφάδες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9:00’ το βράδυ από τον Τυμφρηστό και τα Βαρδούσια και χωρίς να έχει προηγηθεί βροχή, ενώ χιονίζει και σε ορεινά χωριά της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας.

Μάλιστα στα σημεία που δεν υπάρχει κίνηση υπάρχει χιονόστρωση, ενώ η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές είναι κατω από το μηδέν.

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η «Ζηνοβία» αναμένεται να περάσει με έντονα φαινόμενα (από σήμερα τα ξημερώματα) από Βοιωτία, Λοκρίδα και σταδιακά σε όλη τη Φθιώτιδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση