Λαμία: Τροχαίο σε «γνωστή» διασταύρωση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 17:40 Λαμία: Τροχαίο σε «γνωστή» διασταύρωση

Αγράφων και Γιαννιτσιώτη, Λαμία…

Και μόνο η αναφορά της συγκεκριμένης διασταύρωσης είναι αρκετή για να σου βγει αυθόρμητα κάποιο επιφώνημα!

Ένα ακόμη τροχαίο σε μια από τις πιο επικίνδυνες διασταυρώσεις της Λαμίας που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές. Όμως τρία άτομα που εμπλέκονται στο ατύχημα σοκαρίστηκαν πρωί πρωί, με ένα από αυτά μάλιστα ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών να μεταφέρεται προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβανόμενη. Το μαύρο Jeep λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης (4/10) κατέβαινε τη Γιαννιτσιώτη.

Ο 45χρονος οδηγός του έκοψε όπως ισχυρίζεται στο στοπ και ήλεγξε για αυτοκίνητα, ωστόσο δεν είδε το μαύρο Auris που ερχόταν από την πλευρά της Άμπλιανης, με οδηγό μια 38χρονη μητέρα που πήγαινε το 6χρονο κοριτσάκι της στο σχολείο. Αποτελέσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Επειδή συχνά - πυκνά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων και επειδή το κακό δεν αργεί να γίνει, δεν θα βαρεθούμε να δίνουμε τις παρακάτω συμβουλές:

Αυξημένη προσοχή ειδικά στις διασταυρώσεις, άσχετα με το εάν έχουμε προτεραιότητα ή όχι, το κράνος απαραίτητο για τους δικυκλιστές και η ζώνη για οδηγούς και επιβάτες. Ειδικά όταν έχουμε ανήλικα άτομα εντός, χωρίς ζώνη να μην ξεκινάμε ποτέ για τον προορισμό μας και φυσικά ούτε για αστείο στα μηχανάκια να μη βάζουμε τα παιδιά μας χωρίς κράνος…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση