• Εκτύπωση

Μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού κλαδεύουν τα πλατάνια στις Κομποτάδες (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η επιχείριση κλαδέματος των πλατάνων στην ιστορική πλατεία των Κομποτάδων...

Μετά το τραγικό θάνατο του 9χρονου Μπάμπη, που καταπλακώθηκε από τεράστιο κλωνάρι που έσπασε, ειδικοί επιστήμονες από το ΕΘΙΑΓΕ , με επικεφαλής τον καθηγητή στη Φυτοπαθολογία Παναγιώτη Τσόπελα, πραγματοποίησαν αυτοψία και έδωσαν οδηγίες και εντολές για κλάδεμα.

Τα συνεργεία του Δήμου σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά υπό την επίβλεψη του Δασαρχείου και της Υπηρεσίας Πρασίνου.« Δεν είμαστε αρμόδιοι να μιλήσουμε εμείς για το τραγικό συμβάν. Εξάλλου είναι σε εξέλιξη Εισαγγελική έρευνα. Όμως αυτό που συνέβη είναι τα σπάνια φαινόμενα... », είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο καθηγητής της Φυτοπαθολογίας Παναγιώτης Τσόπελας, όταν προσφατα ήρθε στις Κομποτάδες για αυτοψία.

Δείτε το βίντεο:
Φόβος και τρόμος τα πλατάνια και οι λεύκες

Μετά και το δεύτερο συμβάν στη Λιβαδειά, όπου κλωνάρι πλατάνου τραυμάτισε τρεις ανθρώπους την ώρα που έπιναν ξένοιαστοι το ποτό τους, οι πολίτες έχουν τρομοκρατηθεί.

Τα τηλεφωνήματα και οι αιτήσεις στα δασαρχεία και τους δήμους είναι τόσες πολλές που οι αρμόδιοι "έχουν χάσει τη μπάλα".

Γεγονός είναι ότι πολλοί αποφεύγουν πλέον τον ίσκιο των δέντρων που άλλες φορές επεδίωκαν, κυρίως όταν βλέπουν δέντρα με κλαδιά τα οποία έχουν ξεραθεί ή δείχνουν άρρωστα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2023 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB