Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κυριακή το 2o Raches4Life - Περπατάμε & τρέχουμε για τη ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 08:02 Την Κυριακή το 2o Raches4Life - Περπατάμε & τρέχουμε για τη ζωή!

Μετά το πρώτο άκρως επιτυχημένο Raches4Life όπου για 2 μήνες όλη η Φθιώτιδα πλημμύρισε με κόκκινα μπλουζάκια, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν φορητό υπέρηχο για το Νοσοκομείο Λαμίας, η μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού επιστρέφει φέτος στις Ράχες ακόμη πιο δυνατά με γαλάζια μπλουζάκια!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11πμ στην παραλία Ραχών διοργανώνουμε έναν αγώνα δρόμου - περιπάτου 4 χιλιομέτρων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα χρήματα συλλέγονται με την προτεινόμενη συνεισφορά των 5 ευρώ για τα γαλάζια μπλουζάκια ”Raches4Life – Ράχες για τηΖωή” καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.

Τα μπλουζάκια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στις Ράχες στο NISI Πολυχώρος και στη Λαμία από το κατάστημα αθλητικών ειδών DIXTY Sports, Χαντζοπούλου 1.

Στόχος μας φέτος είναι να αγοράσουμε ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο (αξίας 13.000 ευρώ) για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 11πμ στο Λιμάνι Ραχών και η διαδρομή είναι: Λιμάνι – Φάρος – NISI όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Μείνετε συντονισμένοι!

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας.

Σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στη μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού!

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/raches4life/

 

*ΤοWheeling2help είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

http://www.wheeling2help.com

https://www.facebook.com/Wheeling2help/