Ένας «Καρυοθραύστης» από τα όνειρα των δικών μας παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 21:36 Ένας «Καρυοθραύστης» από τα όνειρα των δικών μας παιδιών

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσίασαν το Σάββατο το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, τα παιδιά του Παρατήματος Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μαζί με τους δασκάλους και τους μαθητές των Σχολών «Κέφος» και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, παρουσίασαν το αγαπημένο παιδικό παραμύθι «Καρυοθραύστης» διανθισμένο με χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια.

Ήταν η πρώτη φορά που η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Παραρτήματος έγινε εκτός των κτιριακών τους εγκαταστάσεων και η επιλογή του Πολιτιστικού Κέντρου αποδείχτηκε εξαιρετική ιδέα. Ο χώρος γέμισε από φίλους της Δομής και τα παιδιά του Παραρτήματος συνεργάστηκαν εξαιρετικά πάνω στη μεγάλη σκηνή με τους υπόλοιπους συντελεστές, προσφέροντας μια παράσταση που συγκίνησε.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠ Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρος Δημόπουλος, σημειώνοντας την προσπάθεια για εξωστρέφεια και τις ενέργειες που γίνονται στο νέο πλαίσιο του νόμου για την υιοθεσία και την αναδοχή.

Την υποστήριξη των Σχολών του σε ανάλογες δράσεις, επανέλαβε στο χαιρετισμό του ο Παναγιώτης Κέφος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κερπινιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Αργυρίου, που έκλεισε μάλιστα το πρόγραμμα τραγουδώντας το «What a wonderful world» και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και κοινωνικών δομών που δραστηριοποιούνται στη Φθιώτιδα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση