Φιλαρμονική Λαμίας: Κάθε χρόνο και πιο ψηλά! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 10:03 Φιλαρμονική Λαμίας: Κάθε χρόνο και πιο ψηλά! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος...», λέει ο μαέστρος της Δημήτρης Μαντάς, που τονίζει ότι το σημαντικό βραβείο που απέσπασε η Φιλαρμονική από την Ακαδημία Αθηνών, ανήκει σε όλους τους δημότες που στηρίζει την Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια. 

Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας έκοψε το βράδυ της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο νέο της «σπίτι» και ήταν όλοι εκεί.

Ήταν μια όμορφη ζεστή γιορτή, όπως η αύρα που εκπέμπει το σύνολο της Φιλαρμονική μας, που χρόνια τώρα μας κάνει υπερήφανους.

Η πρόσφατη βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών ήταν η αναγνώριση της πολυετούς προσφορά της στη μουσική και τον πολιτισμό.

Ζωντανό παράδειγμα της ιστορίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας ο συμπολίτης μας Θανάσης Νικολάου, ο οποίος από μικρό παιδάκι μέχρι και πρόσφατα (πάνω από 60 χρόνια) συμμετείχε στην Φιλαρμονική Λαμίας. Έπαιζε κυρίως κόρνο, ντραμς και άλλα όργανα.

Δείτε τι είπε ο κ. Νικολάου στην κάμερα του LamiaReport:

«H αξία της και η πολυετής προσφορά της αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Αθηνών από την οποία και απέσπασε ένα πολύ σημαντικό βραβείο, δίνοντας της ακόμη μεγαλύτερο κύρος . Με την ευκαιρία της κοπής της φετινής πρωτοχρονιάτικης πίτας, εύχομαι το 2019 να είναι χρονιά αντάξια των προηγούμενων χρόνων, με διακρίσεις ίσης και μεγαλύτερης εμβέλειας για τη Φιλαρμονική μας. Διακρίσεις που πρωτίστως ανήκουν στα μέλη της και στη συνέχεια σε όλους τους δημότες μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους...», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση