Ράχες: ‘’Ρόζα ο ροζ δράκος’’ - Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο NISI!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 16:44 Ράχες: ‘’Ρόζα ο ροζ δράκος’’ - Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο NISI!

Το βιβλιοπωλείο Μαυροειδής (Στυλίδα) και οι εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού της Μαρίας Καλτσή με τίτλο "Ρόζα ο ροζ δράκος Συνάντηση με έναν γίγαντα" τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 στις 20:00 μ.μ. στον Πολυχώρο NISI στην παραλία Ραχών.

Αφήγηση παραμυθιού η συγγραφέας Μαρία Καλτσή.
Ελάτε μικροί και μεγάλοι να παραμυθοταξιδέψουμε πάνω από γιγάντια μανιτάρια!!

Οπισθόφυλλο:
Τι γίνεται όταν ένα δρακάκι μεγαλώνει και νιώθει την ανάγκη να ανοίξει τα φτερά του και να ανακαλύψει τον κόσμο; Η Ρόζα ο ροζ δράκος χρησιμοποιώντας τα εφόδια από το προηγούμενο δύσκολο ταξίδι της, ξεκινά για μια νέα περιπέτεια! Που θα την οδηγήσει το πέταγμά της; Ποιους νέους φίλους θα γνωρίσει και πόσο φιλικός μπορεί να είναι τελικά ένας γίγαντας που συναντά; Δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε στον πολύχρωμο κόσμο της και να τον εξερευνήσουν μαζί της....

https://www.facebook.com/events/2398572760400211/

*Η Μαρία Δ. Καλτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Από το 2003 ζει και εργάζεται μόνιμα στα Ιωάννινα. Σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών, του Πέτρου και της Αλίκης, που αποτελούν και την έμπνευσή της για τα παραμύθια που γράφει. Είναι μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση