Κατάθεση ψυχής από τον Συμεών στο «Συν στον Άνθρωπο» - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 14:11 Κατάθεση ψυχής από τον Συμεών στο «Συν στον Άνθρωπο» - BINTEO

Ο Μητροπολίτης έκανε «αιφνιδιαστική» επίσκεψη στα «Δώρα Ψυχής» για να ευλογήσει τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά του «συν στον άνθρωπο»…

Μια πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ του Σαββάτου (7/12) τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο».

Στο «Κτήμα Πασιάκου» όπου φιλοξενείται φέτος η Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών, δέχθηκαν την «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Συμεών, προκειμένου να τους δώσει την ευλογία του.

Ο Ποιμενάρχης μας την επομένη, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μαλεσίνα, θα βρίσκεται σε προγραμματισμένες θρησκευτικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα μετά του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμου και του Μακαριότατου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρου.

Έτσι θέλησε να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους που δίνουν ότι μπορούν για τον συν-άνθρωπο και να τους δώσει την ευλογία του και να τους πει ότι «συν στον άνθρωπο είναι το καθετί που έχει αγάπη, έχει προσφορά, έχει εθελοντισμό, έχει καλή προαίρεση, έχει καλή διάθεση…».

Έστειλε μάλιστα και το μήνυμα: «Γεμίστε τη ζωή σας με αγάπη για να γίνει η ζωή σας γιορτή…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Μητροπολίτης ξεναγήθηκε στους χώρους της αγοράς από την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαίρη Δούμα, ενώ χαιρέτισε έναν – έναν μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την ευλογία του και ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τα «Δώρα Ψυχής», όπως σημειώσαμε φέτος θα είναι στο "Κτήμα Πασιάκου" (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019), από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, από τις 11:00' το πρωί μέχρι τις 7:00' το απόγευμα (κάθε ώρα με επιστροφή), με αφετηρία την πλατεία Πάρκου (μπροστά από τα Public), προσφορά της Διοίκησης του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Η αυλαία θα πέσει με την κλήρωση του Peugeot 208 που μπορεί να γίνει δικό σου με ένα λαχνό των 5 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση