«Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο»: Φιλανθρωπική παράσταση στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 08:40 «Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο»: Φιλανθρωπική παράσταση στη Λαμία

Κρατάμε τη “Φλόγα” αναμμένη και στη Λαμία...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό.

O βρεφονηπιακός σταθμός και νηπιαγωγείο “Λιλιπούπολη” , το γυμναστήριο “Εν Κινήσει” και ο σύλλογος “Ladies' Gym”, θα παρουσιάσουν υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων το παιδικό μιούζικαλ της Αλεξάνδρας Μέριανου “Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο”.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ Η Φλόγα”.

Παραμονές Πρωτοχρονιάς, ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου γεννιέται ένα κορίτσι, σε έναν κόσμο που ο χρόνος έχει παγώσει. Πόση αγάπη μπορεί να κρύβεται στην καρδιά ενός παιδιού ώστε να ζεστάνει τα παγωμένα ρολόγια και τις παγωμένες καρδιές; Πόση μαγεία κρύβεται στα λόγια και τις κινήσεις των μικρών πρωταγωνιστών της παράστασης ώστε να θυμίσουν σε όλους μας την αξία της στιγμής;

Λίγα λόγια για τη δημιουργό:

Η Αλεξάνδρα Μέριανου, με καταγωγή από την Κέρκυρα, αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και είναι υποψήφια διδάκτωρ του ίδιου τμήματος μελετώντας το Μουσικό Παιδικό Θέατρο από παιδιά για παιδιά. Δημιουργός πολλών παιδικών μιούζικαλ, έχει ανεβάσει παραστάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Διπλωματούχος κλαρινέτου με πολυετή συμμετοχή σε συμφωνικές ορχήστρες , αποφάσισε να αφιερωθεί στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών και έτσι έγινε η δημιουργός του μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος “Αγάπη”. Το πρόγραμμα “Αγάπη” εντάσσεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος βρεφονηπιακών σταθμών και συντροφεύει τα παιδιά από τους πρώτους μήνες της ζωής τους ως και τα 6 τους χρόνια. Σε αυτή τη διαδρομή το παιδί μαθαίνει να βιώνει τον ρυθμό και τη μουσική μέσα από εξειδικευμένες δραστηριότητες όπως ηχοιστορίες, τραγούδι, μουσικοκινητικές ασκήσεις και μουσικά παραμύθια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση