Πολύς κόσμος στη γιορτή του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 08:16 Πολύς κόσμος στη γιορτή του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

Η όμορφη και συγκινητική ιστορία του «4ου Μάγου» ζωντάνεψε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων από τα παιδιά του Παραρτήματος με τη μουσική και το τραγούδι των μαθητών του Ωδείου «Κέφος»…

Με ξεχωριστή επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τα παιδιά του Παραρτήματος με την επιμέλεια των εργαζομένων σε αυτό, τη συνεργασία των Σχολών «Κέφος» και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, παρουσίασαν μια πολύ όμορφη και συγκινητική χριστουγεννιάτικη ιστορία τον «4ο Μάγο».

Η ερμηνεία των παιδιών του Παραρτήματος και η μουσική επένδυση από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ωδείου «Κέφος», απέσπασαν το αβίαστο χειροκρότημα του κοινού, που γέμισε από άκρη σε άκρη το Πολιτιστικό Κέντρο που αποδείχθηκε μικρό!

Η ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες του καλού Μάγου Αρνταβάν που ξεκίνησε να συναντήσει τον νεογέννητο Θεάνθρωπο, αλλά καθυστέρησε βοηθώντας όποιον έβρισκε στο δρόμο του και είχε την ανάγκη του. Στο τέλος ο Θεός του αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η αποστολή του και ο δρόμος για να βρεθεί δίπλα Του στην αιώνια ζωή.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Πανοσιολογιότατος Αρχμιανδρίτης Βαρθολομαίος και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός, ενώ ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης έστειλε μήνυμα αφού οι κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις τον ήθελαν στην Αθήνα.

Με σύντομη ομιλία υποδέχθηκε τον κόσμο ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Δρακάκης, περιγράφοντας το σύνολο των δομών που περιλαμβάνει το ΚΚΠΠΣΕ και την προσφορά του σε ηλικιωμένους και παιδιά.

Τέλος σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής των Σχολών, Τάκης Κέφος που στέκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια υπηρεσιών που προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Σημειώνουμε ότι μεταξύ των θεατών ήταν τόσο ο πρώην Πρόεδρος του ΚΚΠΠΣΕ Θοδωρής Δημόπουλος, αλλά και η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και νυν Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη.

Επίσης πολλοί εθελοντές που προσφέρουν σημαντικό έργο στα φιλοξενούμενα παιδιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την όμορφη γιορτή του Παραρτήματος Παιδιού:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση