Η Λιζέτα Καλημέρη Live στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 07:50 Η Λιζέτα Καλημέρη Live στη «Χώρα»

Η Λιζέτα Καλημέρη τραγουδά ζωντανά στη σκηνή της «Χώρας», στα Λελέικα Υπάτης, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Η Λιζέτα Καλημέρη συλλέγει, με συνέπεια εδώ και 30 χρόνια, τα τραγούδια που της επιτρέπουν να κάνει στο σήμερα μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση, υποσχόμενη μουσικές βραδιές που φαίνεται πως μας έχουν λείψει.

Ξεδιπλώνοντας κομμάτι-κομμάτι, τραγούδια-απόσταγματα από τους σταθμούς της καλλιτεχνικής της πορείας, της δισκογραφίας της και της πλούσιας συνεργασίας της με σύγχρονους συναδέλφους της, μας εμφανίζει ολόκληρο το παζλ του πυρήνα της μουσικής τάσης που εκπροσώπησε πιστά μέχρι σήμερα.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη και φρέσκια την μουσική αυτή πρόταση είναι το ντουέτο της με τον Θωμά Πέτρου στα πλήκτρα. Ο Θωμάς Πέτρου επιμελείται με κάθε τρόπο, σολιστικά, ερμηνευτικά, ενορχηστροτικά, «αρχιτεκτονικά» θα μπορούσαμε να πούμε, το σύνολο της μουσικής παράστασής και οι δυο τους μαζί συνιστούν ένα μοναδικό ντουέτο ώστε ο ακροατής να μπορεί να απολαύσει ένα ευφάνταστο εγχείρημα κατά το οποίο από κοινού επιχειρούν και καταφέρνουν να ακουστούν σαν ένας και σαν πολλοί ταυτόχρονα.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10€
Πόρτα 12€

Προπώληση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 2231051075 και 6936995142

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Χειμερινού Φεστιβάλ Οίτης 2019-20 στο xwra.gr

Info:
Λιζέτα Καλημέρη live
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης 22.00

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση