«Παραδοσιακές Κορδέλες στην πόλη!» - Ξεκινάει το Λαμιώτικο Καρναβάλι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:57 «Παραδοσιακές Κορδέλες στην πόλη!» - Ξεκινάει το Λαμιώτικο Καρναβάλι!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις εκδηλώσεις....

Ξεκινάει και επίσημα το Λαμιώτικο Καρναβάλι 2020, για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Απόψε στις 8:00, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Λαμίας η εκδήλωση «Παραδοσιακές Κορδέλες στην πόλη!».

Ήχοι παραδοσιακοί, οι οποίοι συνόδευαν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις των παλαιότερων χρόνων, θα πλημμυρίσουν τις κεντρικές οδούς της πόλης μας, ενώ πλήθος ενδιαφερομένων με γαϊτανάκια και παιχνίδια θα δώσουν μια ξεχωριστή, σκωπτική και ιδιαίτερα χαρούμενη νότα στα τεκταινόμενα της Λαμίας.

Το Σάββατο

Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα έχει το πρωί Λαμιώτικη παραδοσιακή γκαμήλα στους δρόμους της πόλης και κυνήγι κρυμμένου θησαυρού. Το βράδυ έχει τα αυτοφωτιζόμενα γκρουπ με τη «βόλτα στο σκοτάδι»

Την Κυριακή

Το πρωί της Κυριακής το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού συνεχίζεται, ενώ υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις σε συνοικίες της πόλης. Το βράδυ στο Κλειστό ΔΑΚ Λαμίας (Χαλκιοπούλειο), προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη βραδιά χορού από τις ομάδες του Καρναβαλιού. Μουσική, χορογραφίες και τρελό κέφι σε μια εκδήλωση μέχρι… τελικής πτώσης! «Χορεύουμε;»

Να είστε όλοι εκεί!!!

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Λαμιώτικου Καρναβαλιού 2020:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση