Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Μιρέλα Πάχου στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 08:07 Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Μιρέλα Πάχου στη «Χώρα»

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στη σκηνή του 14ου Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα».

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου συναντά τον αειθαλή Βαγγέλη Γερμανό με την κιθάρα του, σε μια… “Kρουαζιέρα για δύο” με αγαπημένες μελωδίες! Ονειρικές καλοκαιρινές βραδιές, ιδανικές μουσικές “συναντήσεις” γεμάτες swing & latin, blues και μπαλάντες, νησιώτικα, λαϊκά, κέφι και φαντασία!

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο

Η Μιρέλα έχει στις αποσκευές της πολύτιμες συνεργασίες με τους Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Κότσιρα,Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την τρίτη δισκογραφική της δουλειά, ύστερα από τους δύο δίσκους της, «Μιρέλα» και «Λίγο χρώμα», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ειδικά το «Μιρέλα» αλλά και το «Δύο και Κάτι» (σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα), το «Λίγο χρώμα», το «Ριπλέι», το «Στη δική μου γειτονιά» (τραγούδι τίτλων καθημερινής σειράς  του Αντ1 Κύπρου ‘Pasta Pomilωri’), το «Έρωτας Παρωδία» που της χάρισε η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και οι «Νομάδες» με τη συμμετοχή των Γιάννη Κότσιρα και Μίλτου Πασχαλίδη!

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ανήσυχος και δημιουργικός, ακολουθώντας μια διαδρομή απ’ τα “Μπαράκια” ως τα “Μπλουζάκια” με τραγούδια όπως “Κηπουρός”, “Κρουαζιέρα”, “Απόκληρος”, “Μπανιέρα”,”Δραπέτης”, “Γόησσα”, “Σκλάβος σου για πάντα” και τόσα άλλα, διατηρεί περίτεχνα σταθερή, μια πορεία που ο ίδιος χάραξε…Χαρακτηρισμένα – όχι άδικα – ως ο “εθνικός” μας τροβαδούρος, ο Βαγγέλης με την κιθάρα του είναι μια εικόνα που έχει το δικό της στίγμα στην πορεία της ελληνικής πραγματικότητας…

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€
*Λόγω περιορισμένου αριθμού θεατών προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας


 
Προπώληση εισιτηρίων:
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης: Αντιγόνης 7 (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου), Λαμία, τηλ.2231043333. Ανοικτά καθημερινά 09.00 – 18.00

Προσεχείς εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Οίτης:

- Πέμπτη, 16 Ιουλίου: Παιδική διαδραστική παράσταση Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της αγάπης

- Παρασκευή 17 Ιουλίου: Η Βιολέτα Ίκαρη, με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της, έρχεται από τη "Γη της Επαγγελίας" για να "Ραγίσει τον κόσμο μας"

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Βαγγέλης Γερμανός - Μιρέλα Πάχου
«Κρουαζιέρα για δύο»
Τετάρτη 15 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.15
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Το 14ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση