Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφρικανική Βραδιά στο NISI: Μουσική, Χορός & Φαγητό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 10:08 Αφρικανική Βραδιά στο NISI: Μουσική, Χορός & Φαγητό!

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 21.00 στο NISI Πολυχώρος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε LIVE τις Seli Kanou σε μια βραδιά με αφρικανικά κρουστά, χορό και αυθεντικό φαγητό από διάφορες γωνιές της Αφρικής - που σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε και υπόσχεται να σας μείνει αξέχαστη!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ελάτε να δοκιμάσετε κοτόπουλο Swahili με γάλα καρύδας και κουρκουμά μαζί με δροσερή σαλάτα kachumbari με ντομάτα, κρεμμύδι & αβοκάντο εμπνευσμένα από την Κένυα, Jollof ρύζι με κοτόπουλο με ντομάτα και μπαχαρικά που έχει τις ρίζες του στη Δυτική Αφρική, αυθεντικά Swahili kachori που μοιάζουν με πατατοκεφτέδες - Τανζανική συνταγή- και να δροσιστείτε με ένα ποτήρι Sobolo, παγωμένο τσάι ιβίσκου από τη Γκάνα.

Το ίδιο βράδυ σας προσκαλούμε να αφεθείτε στον αφρικανικό ρυθμό με τη βοήθεια των κρουστών που πάνε κατευθείαν στην καρδιά και στο στομάχι μας. Έχετε δύο επιλογές ή να αντισταθείτε ή να αφεθείτε. Αν αντισταθείτε χάνετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη χαρά που προσφέρει κάθε παραδοσιακός χορός.. Αν αφεθείτε… σας ανοιγεται ένας καινούρος υπέροχος κόσμος.
Η SELI KANOU είναι η πρώτη Σχολή Αφρικανικού χορού & Τεχνών στην Ελλάδα.

Η ομάδα θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική και καλωσορίζουμε όποιοι/ες θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για τη μουσική και τον χορό!

*Η βραδιά, καθώς και όσες θα ακολουθήσουν -  είναι μέρος του προγράμματος Global Village που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα European Solidarity Corps και στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο μέσα από το φαγητό, τη μουσική και το χορό.

Για περισσότερα: https://www.facebook.com/events/720148915222976/
NISI Πολυχώρος, Παραλία Ραχών - 22380 31153

Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, με το GLOBAL VILLAGE στο Nisi Polychoros.

Είναι μαγικό όταν συγκεντρώνονται σε ένα όμορφο περιβάλλον κουλτούρες, τραγούδια, γεύσεις και μυρωδιές από όλο τον κόσμο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν ένα χαμόγελο μαζί σας και μια ιστορία τους να διηγηθούν.

Ο όρος παγκόσμιο χωριό περιγράφει το φαινόμενο ολόκληρου του κόσμου που συνδέεται περισσότερο, ως αποτέλεσμα της διάδοσης τεχνολογιών, αξιών και κουλτούρας σε όλο τον κόσμο.

Φιλοξενούμε το Global Village άλλη μια χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που θα μοιραστούμε πάλι τα ίδια συναισθήματα και θα ζήσουμε νέες εμπειρίες με αγαπημένα μας πρόσωπα.

To become a true global citizen, one must abandon all notions of ‘otherness’ and instead embrace ‘togetherness’