Το παιδικό θέατρο "Τρελαντώνης" στη "Χώρα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 13:45 Το παιδικό θέατρο "Τρελαντώνης" στη "Χώρα"

Ο "Τρελαντώνης" έρχεται την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στη σκηνή του Τόπου Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, στα πλαίσια του 14ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ο αγαπημένος ήρωας της Πηνελόπης Δέλτα, μέσα από τις καλοκαιρινές διακοπές μιας παρέας, έρχεται να διασκεδάσει, να θυμίσει αλλά και να διδάξει.

Το έργο ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή της Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία της Ανδρονίκης Μαλακόζη και στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας της Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης.

Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη, παρέα με τις αδερφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά – χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα- και τον μικρό αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπεια τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας.

Σε μια άλλη εποχή, με άλλες συνήθειες μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη
Διασκευή – Στίχοι: Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Χορογραφίες: Χρήστος Μυλωνάς
Σκηνικά – Κοστούμια: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Δήμητρα Θεοδουλίδου
Γιώργος Κωνσταντίνου
Αναστασία Μαυροπούλου
Χρήστος Μυλωνάς
Βλάσσης Παπακωνσταντίνου
Μαρία Προδρόμου
Σωτηρία Σακαλάκη


 

ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ - ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗ
ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΩΡΑ 21.00


Τιμές εισιτηρίων: 8 € προπώληση - 10 € Ταμείο
Προπώληση με μειωμένη τιμή: Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης: Αντιγόνης 7 (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου), Λαμία, τηλ.2231043333. Ανοικτά καθημερινά 09.00 – 18.00

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση