Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια ιστορία για 22 ολόκληρες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μετρώντας… από αύριο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 11:07 Μια ιστορία για 22 ολόκληρες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μετρώντας… από αύριο!

Για τους μικρούς φίλους του Lamiareport…

Σκέφθηκα να παρακολουθήσουμε μαζί την Προ-Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια ενός μικρού αγοριού, στο Παρίσι.

Σήμερα κιόλας, θα δούμε ποια μεγάλη απόφαση βιάστηκε να πάρει εκείνο το παιδί, την παγωμένη νύχτα που το ημερολόγιο έδειχνε ακόμη 2 Δεκεμβρίου, αλλά σε λίγο θα ξημέρωνε η μέρα που το ημερολόγιο θα έδειχνε 3 Δεκεμβρίου…

Θα ζήσουμε την περιπέτεια του παιδιού μαζί, κάθε μέρα, για 22 ολόκληρες μέρες, μετρώντας από αύριο, 3 Δεκεμβρίου, που αρχίζει η περιπέτειά του, μέχρι τη μέρα που θα τελειώσει.

Και επειδή μου φαίνεται πως… μόλις μετρήσατε τις μέρες, τότε καλά καταλάβατε ότι, η περιπέτεια του παιδιού θα τελειώσει το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων! Στις 24 Δεκεμβρίου!

Αν και η φίλη του Lamiareport και των παιδιών, η Λίλη Τσώνη, λέει ότι… η περιπέτεια αυτή θα συνεχίζεται για όσο θα υπάρχουν Χριστούγεννα!

Για όσο τα παιδιά θα παίζουν με τα παιχνίδια τους! Για όσο καιρό θα το θέλετε εσείς!

Ξέρω κι εγώ τι να πω… για να το λέει εκείνη, κάτι θα ξέρει…

Τι λέτε, πάμε τώρα να δούμε τι άλλο λέει η Λίλη και να μάθουμε, επιτέλους, τι έγινε εκείνη τη νύχτα που σε λίγο θα ξημέρωνε η 3η μέρα του Δεκέμβρη του έτους… του έτους… του έτους… κάποιου έτους, τέλος πάντων!

Δικό σας, Lamiareport!

Το Δικό σας, Χριστουγεννιάτικο Lamiareport!
 

Αύριο η συνέχεια...