Ελάτε να δούμε το υπέροχο μουσικό παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 07:35 Ελάτε να δούμε το υπέροχο μουσικό παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Ευτυχία όταν μοιράζεται ... διπλασιάζεται»

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων, παρουσιάζουν το μουσικό παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου «Η Ευτυχία όταν μοιράζεται ... διπλασιάζεται».

Υλοποιώντας το πρόγραμμα σπουδών των Κέντρων Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Δήμου Λαμιέων, το παιδαγωγικό προσωπικό ξεκίνησε πριν λίγο καιρό την προετοιμασία για την πραγματοποίηση μίας κοινής Χριστουγεννιάτικης παράστασης βασισμένης στο Μουσικό παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου «Η Ευτυχία όταν Μοιράζεται διπλασιάζεται» .

Οι υγειονομικές συνθήκες δυστυχώς, άλλαξαν τα σχέδια μας, αλλά δεν τα ματαίωσαν.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών, σε συνεργασία με το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct , με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου και με εργασίες των μικρών μας μαθητών που υλοποιήθηκαν με εξ΄αποστάσεως καθοδήγηση, δημιούργησαν στην πλατεία Κοντόπουλου (Καράβι) ένα μαγικό σκηνικό, μια πόλη, την «Πόλη της ευτυχίας».

Παράλληλα οι μικροί καλλιτέχνες των ΚΔΑΠ, ετοίμαζαν από το σπίτι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους! Οι μαθητές χρωμάτισαν σκίτσα συμβάλλοντας έτσι  στην εικονογράφηση του μουσικού μας παραμυθιού, το οποίο  από σήμερα θα ταξιδέψει στα σπίτια όλων μας, μεταφέροντας την αγάπη των μαθητών και τις ευχές όλης της δημιουργικής ομάδας!

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το παραμύθι της Αλεξάνδρας Μέριανου "Η Ευτυχία όταν μοιράζεται ... διπλασιάζεται".

Δείτε το το υπέροχο μουσικό παραμύθι  και ταξιδέψτε στη μαγεία των Χριστουγέννων:

(Διαθέσιμο έως 6 Ιανουαρίου 2021)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση