Λαμία: «doseosoagapas για το περιβάλλον» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 09:02 Λαμία: «doseosoagapas για το περιβάλλον» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Η  διαφύλαξη και η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος ζωής, στοιχείο της καθημερινότητάς μας, αναπόσπαστο κομμάτι της ποιότητας της ζωής μας. Καλούμε τους πολίτες να προστατέψουν το περιβάλλον για να μπορέσουμε να παραδώσουμε στις γενιές που θα έρθουν έναν πλανήτη όμορφο και γεμάτο ζωή……», δήλωσε ο Δημαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα και ο Δήμος Λαμιέων με τη δράση «doseosoagapas για το περιβάλλον», έστειλε το δικο του μηνυμα, όπου με τις  υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου και το γραφείο εθελοντισμού, αλλά και τη συμμετοχή δημοτών, διοργάνωσε δράσεις καθαρισμού στο λόφο Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο οποίος μετά από τις αναγκαίες και απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις, θα αποδοθεί για χρήση στους δημότες.

Στη δράση αυτή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κώστας Μουστάκας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Εθελοντισμό και τη Νέα Γενιά Δημήτρης Τζούφλας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους δημότες για την προσφορά τους, μεταξύ άλλων τόνισε :

«Η Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον είναι μόνο η αφορμή.

Με τη δράση «doseosoagapas για το περιβάλλον», διαδίδουμε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού στην προστασία του περιβάλλοντος.

Καλούμε τους πολίτες να έχουν ενεργή και αδιάλειπτη συμμετοχή στην καθημερινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, το σεβασμό στο δημόσιο χώρο και τη βιώσιμη μετακίνηση.

Η  διαφύλαξη και η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος ζωής, στοιχείο της καθημερινότητάς μας, αναπόσπαστο κομμάτι της ποιότητας της ζωής μας.

Όλοι μαζί προστατεύουμε  τις φυσικές ομορφιές, την ισορροπία του περιβάλλοντος και της ζωής που περικλείει. Είναι η στοιχειώδης υποχρέωσή μας σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο που κατοικούμε και θα κατοικήσουν και τα παιδιά μας. Προστατεύουμε έτσι το μέλλον μας.

Για να μπορέσουμε να παραδώσουμε στις γενιές που θα έρθουν έναν πλανήτη όμορφο και γεμάτο ζωή……»

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τη σημερινή δράση «doseosoagapas για το περιβάλλον» στο λόφο Μιχαήλ και Γαβριήλ....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση