Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 15:44 Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου, στις 21:30, στον Τόπο Τεχνών Χώρα.

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται.

Μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά αγαπημένα λαϊκά είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού, είτε με τραγούδια της δισκογραφίας της λιγότερο γνωστά αλλά που έχουν προσεκτικά επιλεχθεί.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».

Εκτός από τα νέα της τραγούδια, παρόντα στο πρόγραμμα, είναι και κλασικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά:
22310 43333 & 22310 51075

Info:
Συναυλία Φωτεινή Βελεσιώτου
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση