Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια μέρα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 07:20 Μια μέρα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων ξεκινούν από αύριο Δευτέρα - Δείτε ένα υπέροχο βίντεο με κάποιες από τις δραστηριότητες που κατέγραψε η κάμερα του LamiaReport.

Περάσαμε και εμείς, μαζί με τους δραστήριους και χαμογελαστούς μαθητές, μία μέρα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και νιώσαμε τον ενθουσιασμό τους για παιχνίδι, δημιουργία και κατάκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων!

Η συμμετοχή των μαθητών όχι μόνο είναι ενθουσιώδης, αλλά και ουσιαστική, αφού ο σκοπός είναι «να δώσουμε χώρο στα παιδικά όνειρα» όπως είχε πει στο LamiaReport από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ως υπεύθυνη για την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και την εκπόνηση του προγράμματος σπουδών των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων η Αλεξάνδρα Μέριανου. 

Η προσέγγιση των εκπαιδευτικών είναι εξειδικευμένη και σχεδιασμένη για να καλύπτει μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων και γνωστικού αντικειμένου μέσα από το παιχνίδι , μέσα από δημιουργική απασχόληση και βιωματικές δραστηριότητες!

Το βίντεο και οι εικόνες που ακολουθούν αποτυπώνουν όλα όσα συμβαίνουν στα ΚΔΑΠ του Δήμου, τα οποία και αυτή τη χρονιά θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για όσους ενδιαφερόμενους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) κάνοντας χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων Taxisnet .

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων: