Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Γιάννης Διονυσίου live στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 11:47 O Γιάννης Διονυσίου live στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”

Μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς θα βρεθεί στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ Οίτης την Τετάρτη 28 Ιουλίου.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ο πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος ερμηνευτής και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Αυτό που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι η έκταση της φωνής του που είναι στοιχείο απαραίτητο και λείπει στη σύγχρονη περίοδο του ελληνικού τραγουδιού.

Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών δημιουργών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Μαζί του επί σκηνής:
Βασίλης Κορακάκης: Μπουζούκι
Γιάννης Παπαγεωργίου: Κιθάρα
Άγης Παπαπαναγιώτου: Μπάσο

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 13€

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά:
22310 43333 & 22310 51075

Info:
Συναυλία Γιάννης Διονυσίου
Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr


Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19
Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.


 
Το 15ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε)