Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 07:32 Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Η νέα εποχή στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων συνεχίζεται με κέφι, δημιουργικότητα, φαντασία και πάνω από όλα με πολλή αγάπη για τα παιδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε , σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων, που αφορούν το πρόγραμμα: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2021 - 2022»

Τα βίντεο και οι εικόνες που ακολουθούν αποτυπώνουν όλα όσα συμβαίνουν στα ΚΔΑΠ του Δήμου, τα οποία και αυτή τη χρονιά θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για όσους ενδιαφερόμενους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Γιατί να επιλέξω τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων; - Η Αλεξάνδρα Μέριανου απαντά - ΒΙΝΤΕΟ

Θυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν εγγραφές μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) κάνοντας χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων Taxisnet.

Μια μέρα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων

Περάσαμε και εμείς μαζί με τους δραστήριους και χαμογελαστούς μαθητές, μια μέρα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και νιώσαμε τον ενθουσιασμό τους για παιχνίδι, δημιουργία και κατάκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων!

Δείτε ένα πολύ όμορφο και σύντομο βίντεο: