Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάλλεται η συναυλία των ONIRAMA στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 14:38 Αναβάλλεται η συναυλία των ONIRAMA στη Λαμία!

Λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη, σας ενημερώνουμε ότι η αποψινή LIVE συναυλία των ONIRAMA στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και τον Δήμο Λαμιέων, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για το RALLY ACROPOLIS αναβάλλεται.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και οι προκρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία.

 

«ONIRAMA... LIVE» Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Rally Acropolis

Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που διοργανώνει για το RALLY ACROPOLIS σας προσκαλεί στη LIVE συναυλία των ONIRAMA  στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 21:00.

Οι ONIRAMA έχουν ήδη κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 την ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» με την Χάρις Αλεξίου, τον «Πυροσβεστήρα» με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το «Καλοκαίρι» με τους Locomondo καθώς και το πολύ αγαπημένο «Τι είναι Αγάπη» με τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη!

Για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο ή στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθιώτιδας :

https://www.ticketservices.gr/event/onirama-live-lamia/