Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μιρέλα Πάχου για μία μοναδική συναυλία στη «Χώρα»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 07:36 Η Μιρέλα Πάχου για μία μοναδική συναυλία στη «Χώρα»!

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα" και στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης - Special guest ο Μύρωνας Στρατής!

"Το καλοκαίρι μας είναι ακόμα εδώ!" μάς λέει η Μιρέλα Πάχου και έρχεται με το κατακόκκινο ακορντεόν και το φωτεινό της χαμόγελο να μας παρουσιάσει ένα χαρούμενο καλοκαιρινό πρόγραμμα, γεμάτο ζωντάνια, χρώμα και φως, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα" και στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης. Special guest ο Μύρωνας Στρατής.

Στο μουσικό της ταξίδι η Μιρέλα θα μοιραστεί αγαπημένα τραγούδια καθώς και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και φέρνει μαζί όλα αυτά που τόσο μας έλειψαν.

Special guest o Μύρωνας Στρατής, που με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία και την επικοινωνία που αναπτύσσει αβίαστα με το κοινό, θα μας χαρίσει ένα εκρηκτικό playlist με ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένα ποπ και ροκ κομμάτια και δικές του επιτυχίες και θα εκτοξεύσει τη διάθεση στα ύψη

Θετική ενέργεια, παιχνιδιάρικη διάθεση, νεανικά vibes και χιούμορ συνθέτουν ένα μοναδικό blend για ένα must see event!

Μαζί τους:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €
 
Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά στα 22310 43333 & 22310 51075
 
Info:
Συναυλία Μιρέλα Πάχου
Special Guest: Μύρωνας Στρατής
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.