Λαμία: Μαγική βραδιά με Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 07:44 Λαμία: Μαγική βραδιά με Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννη! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Ακόμη λαμπρότερη γιορτή το 2022, χωρίς πρωτόκολλα και περιορισμούς και με τη συμμετοχή όλων, να ξαναπάμε τα Θερμοπύλεια ακόμη ψηλότερα...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Με την μοναδική συναυλία των Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλη Χατζηγιάννη, έκλεισε η αυλαία των Θερμοπυλείων 2021.

Ο Δήμαρχος Λαμίεων μίλησε για τον μεγάλο απόντα, τον Μίκη Θεοδωράκη και διάβασε τα λόγια που είχε πει ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης για τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς, ενώ ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

«Δεν σας κρύβω, ότι επιθυμία μου θα ήταν να μην υπήρχαν περιορισμοί και υγειονομικά μέτρα και να μπορούσαμε να υποδεχτούμε όλους τους δημότες μας.
-
Δυστυχώς τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και η αποστολή όλων μας για τη προστασία της δημόσιας υγείας, δεν μας άφησαν άλλα περιθώρια.
-
Ωστόσο αυτό και μόνο, ανανεώνει την υπόσχεσή μας και την πρόκληση για τη πιο λαμπρότερη γιορτή το 2022, όπου, χωρίς πρωτόκολλα και περιορισμούς, όλοι μαζί και με τη συμμετοχή όλων, να ξαναπάμε τα Θερμοπύλεια ακόμη ψηλότερα !
-
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτών των εκδηλώσεων, συνεργάτες και εθελοντές.
-
Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συνδημότες μας, σε όλους εσάς, για το υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης που δείξατε και απολαύσαμε τα φετινά Θερμοπύλεια με υγειονομική ασφάλεια
...», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καταπληκτικοί και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο της πόλης μοναδική.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί....

Δείτε και φωτογραφίες από τη συναυλία που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της πόλης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση