Το "Ευχαριστώ" της Ζήνας για την "αγκαλιά" στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 07:38 Το "Ευχαριστώ" της Ζήνας για την "αγκαλιά" στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για την χθεσινή αγκαλιά στη Λαμία... », λέει η Ζήνα Κουτσελίνη που παρουσίασε τα δυο βιβλία της το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Στερεάς.

H αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής " Αλήθειες με την Ζήνα " βρέθηκε στη Λαμία για την παρουσίαση των βιβλίων της "Ψυχές από Χρήμα" και "Μία σελίδα την ημέρα", και εισέπραξε πολύ αγάπη από τον κόσμο, που γέμισε την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου.

Όλοι ήθελαν μια φωτογραφία μαζί της, εκτός από την υπογραφή στα δύο βιβλία της που προλόγισαν η Άρτεμις Πάνου - Σταϊκούρα, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, η Δήμητρα Παπαθεοδώρου, Δικηγόρος και η Αμαλία Ποντίκα, Αρχιτέκτων Μηχανικός & Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων.

Την διοργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης είχε το βιβλιοπωλείο "Μπέτσης", με χορηγούς επικοινωνίας το "Star Κεντρικής Ελλάδος" και το "Venezia" .

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια δε κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της γι αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που δέχτηκε. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε δημόσια τους συνοδοιπόρους της σ΄ αυτό το ταξίδι.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για την χθεσινή αγκαλιά στη Λαμία και στο Εργατικό Κέντρο! Το βιβλιοπωλείο Μπέτσης ήταν ο εμπνευστής αυτού του υπέροχου μοιράσματος των βιβλίων μου «μια σελίδα την ημέρα και «ψυχές από Χρήμα»! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι Άρτεμις Πάνου, Δήμητρα Παπαθεοδώρου και Αμαλία Ποντίκα.
Μίλησαν για τα βιβλία μου με θέρμη και αγάπη! Είναι κάποιες στιγμές που έρχονται τυχαία στη ζωή μας και ίσως μείνουν για πάντα!
», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ από την βιβλιοπαρουσίαση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση