Συναυλία «Farra Duo» με ελεύθερη είσοδο στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 10:39 Συναυλία «Farra Duo» με ελεύθερη είσοδο στη «Χώρα»

Σήμερα Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, στο Χειμερινό Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 4:00΄ το απόγευμα, φιλοξενούμε τους «Farra Duo», τον Θάνο Γεωργόπουλο και τη Δάφνη Παπαστρατή, σε μια απογευματινή παράσταση, με ελεύθερη είσοδο όπου θα απολαύσουμε τις μουσικές και τις φωνές τους να ανακατεύονται συνεχώς με αντιφωνίες και διφωνίες.

“Farra” στα ισπανικά σημαίνει γλέντι. Το Farra Duo δημιουργήθηκε στον νότο της Ισπανίας το 2016. Στην βασική του σύνθεση είναι μια στεριανή ζυγιά με κλαρίνο (Δάφνη) και λαούτο (Θάνος) που αγαπάει ιδιαίτερα την μουσική της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όταν τα όργανα αλλάζουν χέρια μεταμορφώνεται σε μια νησιώτικη ζυγιά με βιολί (Θάνος) και λαούτο (Δάφνη) που ταξιδεύει από τις Κυκλάδες ως την Δράμα.

Οι δύο φωνές ανακατεύονται συνεχώς με αντιφωνίες και διφωνίες. Αγαπάνε τον χορό, τους μερακλήδες και την συμμετοχική διάθεση της παρέας που όταν συνδυαστούν γεννιέται το γλέντι.

Farra Duo

Θάνος Γεωργόπουλος - λαούτο, βιολί

Δάφνη Παπαστρατή - κλαρίνο, λαούτο

Βρείτε τους Farra Duo:

Youtube: Farra Duo  ||  Facebook: Farra Duo

Δείγμα της μουσικής τους μπορείτε να δείτε στα παρακάτω links: Ανάθεμά σε ξενιτιά  ||  Η Άννα στο δάσος

Είσοδος ελεύθερη - Πληροφορίες, κρατήσεις: 22310 51075, 6936994980 & xwra.gr

Info:
Συναυλία Farra Duo
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022
Ώρα έναρξης 16.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: i
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

xwra.gr

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γίνεται τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων).

Το 15ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση