Εργαστήρι με τους Νίκο Παραουλάκη και Κυριάκο Ταπάκη & Συναυλία την Πέμπτη στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 11:29 Εργαστήρι με τους Νίκο Παραουλάκη και Κυριάκο Ταπάκη & Συναυλία την Πέμπτη στη «Χώρα»

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου ο Τόπος Τεχνών «Χώρα» γεμίζει μουσικές όλη την ημέρα! Ξεκινάμε από το πρωί με το εργαστήριo αυτοσχεδιασμού στην τροπική μουσική των Mακάμ και το ανατολικό μουσικό σύνολο από τους Νίκο Παραουλάκη και Κυριάκο Ταπάκη και ακολουθεί το βράδυ συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, με το μουσικό σχήμα  Nikos Paraoulakis “En Route” Project

Στο εργαστήριο θα γίνει μια εισαγωγή στην θεωρία των Mακάμ και στον τρόπο προσέγγισης του τροπικού αυτοσχεδιασμού και θα μελετηθούν συνθέσεις της λόγιας και λαικής ανατολικής παράδοσης μέσα από το μουσικό σύνολο.

Είναι ανοιχτό για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και ιδίως στα όργανα που μπορούν να εκτελέσουν τα μικροδιαστήματα της μουσικής αυτής.

Κόστος σεμιναρίου: 25 ευρώ

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Το βράδυ ακολουθεί συναυλία με είσοδο ελεύθερη για όλες και όλους:

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του 2ου προσωπικού δίσκου του Νίκου Παραουλάκη με τίτλο “En Route”, το νεοσύστατο μουσικό σχήμα  Nikos Paraoulakis “En Route” Project, ένα σχήμα που αποτελείται απο 5 κορυφαίους μουσικούς της world jazz (ο Νίκος Παραουλάκης με τους Κυριάκο Ταπάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Καρίπη και Γιώργο Βεντούρη), θα μας παρουσιάσει συνθέσεις από τον δίσκο καθώς και καινούριες ακυκλοφόρητες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του "Mount Oiti Art Platform (Μ.Ο.Α.Ρ.)". Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δράσεις του (Μ.Ο.Α.Ρ.) ΕΔΩ.

Πληροφορίες/ κρατήσεις θέσεων:
Τηλεφωνικά στα: 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
Εργαστήρι με τους Νίκο Παραουλάκη και Κυριάκο Ταπάκη

& Συναυλία με τους En Route Project
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
Ώρες εργαστηρίου: 10.30 - 14.30

Ώρα έναρξης συναυλίας: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση