Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη βιβλιοπαρουσίαση του Κώστα Κρομμύδα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 12:47 Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη βιβλιοπαρουσίαση του Κώστα Κρομμύδα (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα με τίτλο "Δούρειος Ίππος" το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου, στην πλατεία Αλ. Κοντόπουλου (Καράβι), στη Λαμία.

Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο αναγνωστικό κοινό, κάτι που φάνηκε και από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

"Ο Δούρειος Ίππος" είναι το ενδέκατο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφορεί, καθώς έχει ξεκινήσει την επιτυχημένη συγγραφική του δραστηριότητα από το 2012.

Η παρουσίαση έγινε από τη φιλόλογο και γλωσσολόγο, Ειρήνη Σόλια, η οποία με το γνωστό σε όλους μας άρτια δομημένο λόγο της και τις καίριες επισημάνσεις της επί του περιεχομένου, μάς μετέφερε με τον πλέον εύληπτο τρόπο το κλίμα του βιβλίου. Το συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος, Θώμη Παληού.

Λίγα λόγια για το συγγραφικό του έργο:

Το Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με» και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα «Η ζωή που έλειπε» που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα «Ογκρέσα», που αναδείχθηκε στα δέκα καλύτερα στην κατηγορία «ερωτικός χαρακτήρας». Το Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μη με λησμόνει» που επίσης αναδείχθηκε στα καλύτερα βιβλία στην κατηγορία «Ηρωίδα Έμπνευση».

Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το μυθιστόρημά του με τίτλο, «Ουρανόεσσα» που αναδείχθηκε το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση» στα βραβεία βιβλίου των Public το 2017. Τον Οκτώβριο του 2016 επανακυκλοφορεί με νέα επιμέλεια και εξώφυλλο το πρώτο του μυθιστόρημα «Η ζωή που έλειπε» από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε το πέμπτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Φως μέσα στη θύελλα» το οποίο αναδείχθηκε στα 10 καλύτερα μυθιστορήματα της χρονιάς! Τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησε το έκτο του μυθιστόρημα με τον τίτλο «Μυρωδιά από σανίδι» που επίσης αναδείχθηκε στα 10 καλύτερα μυθιστορήματα της χρονιάς!

Το Μάιο του 2019 εκδόθηκε έβδομο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μια νύχτα ακόμη». Το Μάιο του 2020 εκδόθηκε το 8ο μυθιστόρημά του με τίτλο «Εβόρα». Το Μάιο του 2021 κυκλοφόρησε το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ακάκιε»

Δείτε φωτογραφίες από τη βιβλιοπαρουσίαση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση