Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκθεση ζωγραφικής Αλίκης Καγκαρά και Παντελή Σαββόπουλου στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:16 Έκθεση ζωγραφικής Αλίκης Καγκαρά και Παντελή Σαββόπουλου στη «Χώρα»

Από τη Δευτέρα 4 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο Τόπος Τεχνών “Χώρα” στα ΛελέικαΥπάτης, φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής των Αλίκης Καγκαρά και Παντελή Σαββόπουλου, στα πλαίσια του 16ου Φεστιβάλ Οίτης. Είσοδος ελεύθερη.

Η ζωγράφος Αλίκη Καγκαρά κατοικεί στον Αχινό Φθιώτιδας.

Σπούδασε σε νυκτερινή σχολή καλών τεχνών στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας όπου και μεγάλωσε. Το καλλιτεχνικό επάγγελμα το εξασκεί για πάνω από 30 χρόνια λόγω της μεγάλης αγάπης της για την τέχνη και τη δημιουργία γενικότερα.

Έχει κάνει εκθέσεις ζωγραφικής σε Αθήνα, Καρπενήσι, Μουζίλο – Μεγάλο χωριό Ευρυτανίας, Λαμία, Αχινό, Στυλίδα.

Επι 4 χρόνια δίδασκε ζωγραφική για όλες τις ηλικίες στο πολιτιστικό κέντρο Στυλίδας, Δημαρχείο Στυλίδας και Αχινό, ενώ είχε και τη δική της σχολή.

Ο Παντελής Σαββόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1979, σπούδασε γραφιστική και παράλληλα ασχολήθηκε με την μουσική τεχνολογία.

Η ενασχόληση με την ζωγραφική τον ευχαριστούσε ανέκαθεν και τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησε να φτιάχνει τους πρώτους του πίνακες, με κίνητρο πάντοτε την ψυχική γαλήνη και ανάταση που αποκομίζει κάθε φορά από όλο αυτό.

Προσωπογραφίες και  απεικονίσεις ζώων του κινούν το ενδιαφέρων όπως επίσης ακαθόριστες μορφές με μοτίβα. Αγαπά τις έντονες αποχρώσεις.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στα: 22310 43333 & 22310 51075

Info:
Έκθεση ζωγραφικής Αλίκης Καγκαρά και Παντελή Σαββόπουλου
Από την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στις 19.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
ΛελέικαΥπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων