Το βραβευμένο παραμύθι " Τσουλήθρα στο Ουράνιο Τόξο" έρχεται στο NISI στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 16:06 Το βραβευμένο παραμύθι " Τσουλήθρα στο Ουράνιο Τόξο" έρχεται στο NISI στις Ράχες!

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 19:00 περιμένουμε για ακόμη μία φορά τους μικρούς μας φίλους στο Χειροτεχνείο του NISI Ράχες σε μία διαδραστική παρουσίαση βιβλίου.

Το βιβλίο που θα γνωρίσουμε είναι το «Τσουλήθρα στο Ουράνιο Τόξο» της Μαρίας Καλτσή υπό την αιγίδα του Βιβλιοπωλείου Μαυροειδής.

Δύο μικρά κορίτσια, η Αλίκη και η Μελίτα, μεγαλώνουν μαζί σε ορφανοτροφείο. Η φιλία τους είναι δυνατή, αληθινή, μια σχέση αδερφική. Η ζωή μπορεί να τους φέρθηκε σκληρά από πολύ νωρίς, όμως εκείνες δεν σταμάτησαν ποτέ να ονειρεύονται. Όνειρα χαρούμενα, πολύχρωμα και φωτεινά, όπως ένα ουράνιο τόξο! Γιατί έτσι είναι τα όνειρα κι αν πιστέψουμε σε αυτά θα έρθει η στιγμή που θα βγουν αληθινά, ακόμη κι αν το όνειρο είναι μια τσουλήθρα στο ουράνιο τόξο.

Το βιβλίο έχει κερδίσει το Α'Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας 2019 από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) και βραβείο ως βιβλίο χρονιάς 2021 από τον ΕΠΟΚ.

Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε παρέα τη δύναμη της φιλίας.

Για πληροφορίες καλέστε στο 22380 31809.

Website: https://nisi.com.gr/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/360368916056187


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση