Ο πολυτάλαντος Σταύρος Σιόλας έρχεται στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 11:03 Ο πολυτάλαντος Σταύρος Σιόλας έρχεται στη «Χώρα»

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο 16ο Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", στα Λελέικα Υπάτης, ο Σταύρος Σιόλας θα μας παρουσιάσει μια παράσταση - οδοιπορικό σε ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού.

Ο Σταύρος Σιόλας, ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής με καινούργια δισκογραφική δουλειά, με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και με σύγχρονη αισθητική, μια φωνή με ξεχωριστή χροιά κι έντονα προσωπικό στίγμα δίνει μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Παρουσιάζει επί σκηνής γνωστά του τραγούδια όπως ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, τα ΔΙΟΔΙΑ, το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ, ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, τον ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟ αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Φωνές θιάσου» όπως το ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ κ.α. με ευρηματική και πρωτότυπη ενορχηστρωτική προσέγγιση.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, Ώρες 10.00 - 17.00 τηλ. 22310 43333)

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στα: 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
Συναυλία Σταύρος Σιόλας
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση