Διήμερο πανηγύρι αύριο και μεθαύριο στις Βαρδάτες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 09:37 Διήμερο πανηγύρι αύριο και μεθαύριο στις Βαρδάτες!

Και φέτος το διήμερο γλέντι στις Βαρδάτες για την ετήσια θρησκευτική πανήγυρη της Παναγίας της Προυσσιώτισσας!

Η γνωστή Ταβέρνα «Κολοφωτιάς» στις Βαρδάτες έχει φροντίσει για την διασκέδασή σας σε συνδυασμό με το καλό φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου διασκεδάζουμε με τον Γιάννη Καψάλη, τον Παναγιώτη Πετεινό και την Μαρία Καλαντζή στο τραγούδι και τον Μάκη Τσίκο να τους συνοδεύει με το κλαρίνο του.

Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα πανηγύρια, που γίνονται στην περιοχή μας, είναι αυτό κάθε Αύγουστο στις Βαρδάτες, προς τιμήν της Παναγίας της Προυσσιώτισσας, το εκκλησάκι κάτω από τις γραμμές του τρένου.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το κέφι ανεβαίνει στην Ταβέρνα «Κολοφωτιάς» και διασκεδάζουμε με τη Γωγώ Τσαμπά και τον Γιάννη Τσαπρούνη στο τραγούδι και τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο κλαρίνο.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις 22310 81412.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παραδοσιακά με είσοδο και χορό ελεύθερα για όλους!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση