Το Σάββατο βραδιά - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στη Νέα Βράχα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 07:50 Το Σάββατο βραδιά - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στη Νέα Βράχα

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι...

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Νέα Βράχα» μας προσκαλεί όλους το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 20:00 στην Πλατεία της Νέας Βραχας, στο Σταυρό Λαμίας, για μια μοναδική μουσική βραδιά, πλημμυρισμένη με τις νοσταλγικές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.

Τη βραδιά θα τιμήσουν ταλαντούχοι μουσικοί του τόπου μας, και συγκεκριμένα οι: Λεμονιά Κελεπούρη στο πιάνο και το ακορντεόν, Φαίδρα Κουβέλη και Χρυσόστομος Μαλάτος στο τραγούδι, Στέλιος Κατσίβελος στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Γιώργος Γκλάβας στην ακουστική κιθάρα, Γιάννης Συγγούνης στο κοντραμπάσο, Δημήτρης Καραγιώργος στα κρουστά και Κωνσταντίνα Τσεκούρα στο φλάουτο. Συμμετέχουν η Χορωδία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Η Νέα Βράχα, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Η Αριάδνη και η Παιδική Χορωδία της Σχολής Πιάνου Λαμίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού και της Σχολής Πιάνου Λαμίας.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση