“Ηλέκτρα εν Αχερδαίς” στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 08:02 “Ηλέκτρα εν Αχερδαίς” στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.00ΜΜ & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.00 ΜΜ

Η ομάδα “Πρόβα” παρουσιάζει την κωμωδία του Ευδόκιμου Τσολακίδη  “Ηλέκτρα εν Αχερδαίς” σε σκηνοθεσία του συγγραφέα. Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε τον περασμένο Ιούνιο με μεγάλη επιτυχία και επαναλαμβάνεται τώρα με κάποιες μικρές αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας, στην πλοκή αλλά και στον τίτλο του έργου. Πρόκειται για μια ανατρεπτική σπαρταριστή φαρσοκωμωδία κατά την διάρκεια της οποίας παρακολουθούμε την προσπάθεια ενός θιάσου να πάρει μέρος σε ένα θεατρικό φεστιβάλ με το έργο του Σοφοκλή “Ηλέκτρα”. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν κατ ευχήν και πολλά ευτράπελα αναπάντεχα και απρόοπτα συμβαίνουν τόσο στην διάρκεια της πρόβας όσο και στην διάρκεια των δύο παραστάσεων.  

  

Συντελεστές παράστασης

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Ευδόκιμος Τσολακίδης

Φωτισμοί :Αλέξης Τριανταφύλλου

Χορογραφίες :Μαρία Παλιούρα

Επιμέλεια σκηνικών/φροντιστηριακό υλικό :Τζένη Καλύβα

Κατασκευή σκηνικών: Νίκος Τσίπρας 

Ζωγραφική σκηνικού: Θανάσης Ανδρούτσος

Σχεδιασμός αφίσας :Γιώργος Καρδάκος

Παραγωγή παράστασης/κοστούμια :Πρόβα

Παίζουν

Ελίζαμπεθ Βασιλοπούλου,Πάνος Γρούσπας , Ελενα Ζανταρίδου ,Χρύσα Ζάρδα,Μαίρη Ζερβού, Τόλης Ζωγράφος ,Γιώργος Καρδάκος, Σίσσυ Κολοκύθα, Χρήστος Κουτσάκης,Ελένη Κουτσολέλου ,Χριστιάννα Κωνσταντίνου, Ευαγγελία Μαστρογιαννοπούλου,Γιοάννα Μπραχίμι ,Ζωή Ντάλλα, Μαρία Παλιούρα,Γιώργος Πατακιάς, Ανθή  Ρίζου,Ηλιάννα Σακκά, Ζαχαρούλα Σωτηρίου, Βίκυ Τσαμαδιά, Ιωάννα Χαραλαμποπούλου.

                                                ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

         ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.00ΜΜ & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.00 ΜΜ

Γενική είσοδος 7 ευρώ                                                                                     

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6979633722  

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση