Ο ταλαντούχος Γιάννης Διονυσίου έρχεται στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 07:32 Ο ταλαντούχος Γιάννης Διονυσίου έρχεται στη «Χώρα»

Μετά από ένα καλοκαίρι με πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Γιάννης Διονυσίου και οι σπουδαίοι μουσικοί του θα βρίσκονται την Παρασκευή  23 Δεκεμβρίου 2022 στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", στα Λελέϊκα Υπάτης.

Η μουσική παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρόσφατο πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό του δίσκο και από συμμετοχές του σε άλλες πρωτότυπες συλλογές, αλλά και κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής παράδοσης.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση στο μεγάλο φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα και τη μεγάλη έκταση της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών καλλιτεχνών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του, χαρίζοντάς του μοναδικές μουσικές παραστάσεις.

Θα το διαπιστώσετε κι εσείς την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στη Χώρα!

Μαζί με τον Γιάννη οι:

Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Ακουστική και Ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο
Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά
Γιάννης Ταβουλάρης: Ηχοληψία

Φωτογραφία: Γιώργος Σπανός
Artwork: Εύρος Βοσκαρίδης
Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €

Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά στα 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Συναυλία - Γιάννης Διονυσίου
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση