Έχει και σήμερα Πασχαλιάτικη Αγορά από το «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 09:00 Έχει και σήμερα Πασχαλιάτικη Αγορά από το «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Φέτος για την καλύτερη διοργάνωση και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, η διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ» γίνεται στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ».

Και σήμερα Κυριακή των Βαΐων (9/4/2017) και ώρα 11π.μ.-8μ.μ., μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από το ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ», όπου πραγματικά θα εκπλαγείτε από τις υπέροχες Πασχαλιάτικες κατασκευές.

Υπέροχα χειροποίητα διακοσμητικά αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι από τους καλλιτέχνες της πόλης μας…

Σ΄ ένα Πασχαλιάτικο σκηνικό θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε και να διαλέξετε τις Πασχαλιάτικες λαμπάδες σας από μια μεγάλη, πρωτότυπη και αξεπέραστη συλλογή!

Επίσης θα θαυμάσετε υπέροχα είδη πασχαλιάτικης  διακόσμησης,  συνθέσεις , στεφάνια, λουλούδια, κλπ , θα δείτε τα λευκά χειροποίητα  είδη (πασχαλιάτικα τραπεζομάντηλα!!!  κ.ά.).

Θα απολαύσετε και θα γευθείτε από την ευφάνταση Ρουμελιώτικη παραδοσιακή κουζίνα  μπακαλιάρο σε διάφορες εκδοχές, σουπιές με χόρτα, θαλασσινά, πολλές πίτες, ψωμί ζυμωτό  και μια μεγάλη ποικιλία από κουλουράκια λαμπριάτικα και νηστίσιμα, τσουρέκια, κέικ, χαλβάδες κ.ά.

Το LamiaReport επισκέφθηκε την Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά του «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ». Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί, όπου μας μίλησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και η εκπαιδευτικός - εικαστικός Σουζάνα Αθανασιάδου.

Δείτε φωτογραφίες...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση