Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θύμιος Καραΐσκος στην Πασχαλινή Αγορά στο "Συν Στον Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:45 Ο Θύμιος Καραΐσκος στην Πασχαλινή Αγορά στο "Συν Στον Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Την Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ», που διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ», ο Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ», επισκέφθηκε χθες Κυριακή ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους και συνεργάτες.

«Από σήμερα Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η  Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. Σήμερα γιορτάζουμε την θριαμβευτική είσοδο Ιησού στα Ιεροσόλυμα. Ένας θριαμβευτικός ερχομός όπου θα ακολουθήσει η εβδομάδα των παθών, η σταύρωση και τελικά η –επίσης- θριαμβευτική Ανάσταση την ερχόμενη Κυριακή.
-Πόσο επίκαιρο αλήθεια και στις μέρες μας ;
-Πόσο επίκαιρο αυτές τις ημέρες όπου πολλοί Συν-άνθρωποί μας κουβαλούν τον δικό τους σταυρό;
-Πόσο επίκαιρο αυτές τις ημέρες όπου πολλοί Συν-άνθρωποί μας ελπίζουν στην δική τους Ανάσταση;
-Πόσο επίκαιρη και αυτή η εκδήλωση του συλλόγου Συν Στον Άνθρωπο... που βάζει το δικό της λιθαράκι στην επερχόμενη Ανάσταση όλων μας αλλά προπάντων όλων αυτών των Συν-ανθρώπων μας που -σήμερα παρά ποτέ- την έχουν περισσότερο ανάγκη ;
Έχω δεσμευτεί ότι προσωπικά θα είμαι πάντα συμμέτοχος σε τέτοιες δράσεις και πόσο μάλλον όταν προέρχονται από συμπατριώτες μου και φίλους, με συνέπεια και συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και καλό Πάσχα σε όλους σας...
», είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

Νωρίτερα ο Θύμιος Καραΐσκος επισκέφθηκε και το πασχαλινό bazaar που διοργάνωσαν οι πρόσκοποι στην πλατεία Ελευθερίας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: