Μαλαματένια λόγια από τον Μάνο Ελευθερίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 13:15 Μαλαματένια λόγια από τον Μάνο Ελευθερίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμη μια φορά ο Μάνος Ελευθερίου βρέθηκε στη Λαμία για να παρακολουθήσει μια βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια του από το Μουσικό Σχολείο Λαμίας.

Μια βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη και τις εκδόσεις "Μεταίχμιο".

Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό θέατρο, το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαίου 2017, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου ερμήνευσαν μοναδικά τα αγαπημένα τραγούδια του έλληνα ποιητή, στιχουργού και πεζογράφου

Ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια όπως το «Άλλος για Χίο τράβηξε», «Παραπονεμένα λόγια», «Σ΄αυτή τη γειτονιά», «η Ατέλειωτη εκδρομή», «ο Άμλετ της Σελήνης», «Το τρένο φεύγει στις 8:00» ,«Μαλαματένια Λόγια» και πολλά άλλα!

Δείτε το βίντεο:

Γεννημένος στην Ερμούπολη της Σύρου, ο Μάνος Ελευθερίου έχει γράψει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και περισσότερα από 400 τραγούδια. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως αρθρογράφος, επιμελητής εκδόσεων, εικονογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. 

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ανάμεσα σ’ αυτούς ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος και όχι μόνο…

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη μουσική βραδιά στη Λαμία που ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση